preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Meje" Split

Login
Tražilica
Školski list PB-a

Priloženi dokumenti:
Produzenko web.pdf
Produzenko 2.pdf

Korisni linkovi

CARNET
19.09.2018. 14:56
U okviru CECIIS-a održan Dan e-Škola
Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu započela je trodnevna znanstvena konferencija posvećena informacijskim i inteligentnim sustavima - CECIIS 2018.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja
29.03.2016. 09:50
Uputa o načinu popunjavanja i predaji obrasca Izvještaj o obvezama
26. travnja 2016. - Izmjena Upute o načinu popunjavanja i predaji obrasca Izvještaj o obvezama.

 

Sigurno na internetu

Gradska knjižnica Marka Marulića
20.09.2018. 14:14
Predstava Duet za jednog Toma Kempinskog
Utorak, 25. rujna 2018. u 18:00 u dvorani 1 Središnje knjižnice Obilježavanje dana multiple skleroze (MS-a) u organizaciji MS TIMA Hrvatske Predstava Duet za jednog Toma Kempinskog Podaci o predstavi …

Hrvatski školski sportski savez
06.09.2018. 20:51
Natječaji za odjeljenja Univerzalne i Vježbaonice
Poštovani, Na temelju osiguranih sredstava u Financijskom planu Hrvatskog školskog sportskog saveza za 2018. godinu, namijenjenih za zdravstveno usmjerene tjelesne aktivnosti učenika i programe Univerzalne sportske škole i Vježbaonice, Hrvatski školski sportski savez raspisuje  NATJEČAJE za odabir škola/ustanova koje će provoditi program Univerzalne sportske škole i Vježbaonice u školskoj godini 2018./2019. PROGRAM UNIVERZALNE SPORTSKE ŠKOLE […] Post Natječaji za odjeljenja Univerzalne i Vježbaonice je prvi puta viđen na Hrvatski školski sportski savez - Buzinski prilaz 2, 10010 Zagreb | Školski sport .

O školi

Osnovna škola "MEJE" nalazi se na području zapadnog dijela grada. Locirana je na raskrižju ulica Stjepana Gunjače, Puta Meja i Frana Supila. Osim učenika s područja Meja u našu školu dolazi i dio učenika iz drugih dijelova grada, posebno u odjele produženog boravka, koji i dalje nastavljaju školovanje u našoj školi. Radi što tješnje i svestranije suradnje s roditeljima, učitelji će i ove školske godine, osim roditeljskih sastanaka održavati i tjedne informacije za roditelje. Raspored sati informacija bit će izvješen u atriju škole. Predmetna nastava odvija se u jutarnjoj smjeni, kao i razredna. Razredna i predmetna nastava  koriste odvojene učionice. Zbog toga učionički prostori su u velikoj mjeri  u potpunosti specijalizirani. 

Zelene površine okoliša škole iznose 2.238 m2, a sastoje se od travnate površine i raznoga zelenila. Cijeli se prostor dobro održava, sade se nove sadnice i uređuju stare. Veoma se velika pozornost posvećuje održavanju školskog objekta, kako unutarnjeg tako i vanjskog prostora. U školi je provedeno centralno grijanje, uvedeno alarmno osiguranje objekta i video nadzor, pa je sigurnost zgrade na taj način donekle osigurana.

      

U školskoj kuhinji zaposleno je kvalificirano osoblje koje stručno vodi brigu o hrani i higijenskim uvjetima, kaloričnosti hrane i svemu što mora biti prisutno pri prehrani učenika u školi.

 

 
preskoči na navigaciju