preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Meje" Split

Login
Tražilica
Školski panoi

 

Produženi boravak

 

Školski list PB-a

Priloženi dokumenti:
Produzenko web.pdf
Produzenko 2.pdf

Korisni linkovi

Sigurno na internetu

Gradska knjižnica Marka Marulića
12.07.2018. 10:28
Mala škola šaha
Draga djeco, ako imate 8 i više godina prijavite se u Malu školu šaha na Odjelu za djecu i mlade u Središnjoj knjižnici. Prijaviti se mogu oni koji znaju igrati …

O školi

Osnovna škola "MEJE" nalazi se na području zapadnog dijela grada. Locirana je na raskrižju ulica Stjepana Gunjače, Puta Meja i Frana Supila. Osim učenika s područja Meja u našu školu dolazi i dio učenika iz drugih dijelova grada, posebno u odjele produženog boravka, koji i dalje nastavljaju školovanje u našoj školi. Radi što tješnje i svestranije suradnje s roditeljima, učitelji će i ove školske godine, osim roditeljskih sastanaka održavati i tjedne informacije za roditelje. Raspored sati informacija bit će izvješen u atriju škole. Predmetna nastava odvija se u jutarnjoj smjeni, kao i razredna. Razredna i predmetna nastava  koriste odvojene učionice. Zbog toga učionički prostori su u velikoj mjeri  u potpunosti specijalizirani. 

Zelene površine okoliša škole iznose 2.238 m2, a sastoje se od travnate površine i raznoga zelenila. Cijeli se prostor dobro održava, sade se nove sadnice i uređuju stare. Veoma se velika pozornost posvećuje održavanju školskog objekta, kako unutarnjeg tako i vanjskog prostora. U školi je provedeno centralno grijanje, uvedeno alarmno osiguranje objekta i video nadzor, pa je sigurnost zgrade na taj način donekle osigurana.

      

U školskoj kuhinji zaposleno je kvalificirano osoblje koje stručno vodi brigu o hrani i higijenskim uvjetima, kaloričnosti hrane i svemu što mora biti prisutno pri prehrani učenika u školi.

 

 
preskoči na navigaciju