preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Meje" Split

Login
 

Zabavno - edukativni portal Pretežno vedro

Školski list PB-a

 

Priloženi dokumenti:
Produzenko web.pdf
Produzenko 2.pdf

Korisni linkovi

CARNET
15.11.2018. 15:35
CUC 2018: Mreža ideja – sve što trebate znati o novim tehnologijama i digitalnom društvu
Znate li kojih je sedam načina da propadnete kao WiFi stručnjak? Jesu li roboti već u našim školama? Što kad aplikacije koje koristimo više nisu besplatne? Kako potrošiti 10.160.430.000,00 kuna? Kako napisati STEM priču? Kako isprintati molekulu DNA na 3D printeru?

Ministarstvo znanosti i obrazovanja
29.03.2016. 09:50
Uputa o načinu popunjavanja i predaji obrasca Izvještaj o obvezama
26. travnja 2016. - Izmjena Upute o načinu popunjavanja i predaji obrasca Izvještaj o obvezama.

Sigurno na internetu

Gradska knjižnica Marka Marulića
16.11.2018. 13:22
Prijava na Računalne radionice za umirovljenike
Gradska knjižnica Marka Marulića u Splitu organizira Računalnu radionicu za umirovljenike u Središnjoj knjižnici i Knjižnici Meje. Glavni cilj radionice je upoznavanje korisnika treće životne dobi s osnovama rada na računalu, …

Hrvatski školski sportski savez
15.11.2018. 20:46
7. Simpozij “Školski sport”
Hrvatski školski sportski savez ima čast i priliku pozvati vas na Simpozij Školski sport koji se održava 30.11.2018. i 01.12.2018. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu (Horvaćanski zavoj 15, Zagreb). Simpozij Školski sport, kao i prijašnjih godina, Hrvatski školski sportski savez organizira u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Agencijom za odgoj i […] Objava 7. Simpozij “Školski sport” pojavila se prvi puta na Hrvatski školski sportski savez - Buzinski prilaz 2, 10010 Zagreb | Školski sport .

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
PB VATROGASCI
Autor: Jadranka Gegić Blajić, 8. 5. 2018.

Na Dan svetog Florijana - zaštitnika vatrogasaca učenici 2. i 3. razreda produženog boravka sa svojim učiteljicama Silvijom i Jadrankom otišli su u posjet splitskoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi.

 


Nakon kratke prezentacije naših likovnih i literarnih radova o vatrogascima, koju su oni nagradili velikim pljeskom, krenuli smo u obilazak vatrogasne postrojbe.

Divni su nas vatrogasci uvodili strpljivo u tajne svog zanata, a oduševljenju nije bilo kraja kada su nas podizali u 42 metra visokoj dizalici za gašenje požara na neboderima.

Kao pravi vatrogasci isprobali smo vatrogasne šljemove, gasili smo zamišljeni požar pravim vatrogasnim šmrkom i vozikali se u malom vatrogasnom vozilu namijenjenom kretanju kroz gradsku jezgru, od milja nazvan "Getaninom".

Proučili smo i sadržaj pravih vatrogasnih vozila koji sudjeluju u spašavanju unesrećenih u potresu, poplavi ili prometnoj nesreći, a vidjeli smo i obuku mladih, budućih vatrogasaca.

Sretni i puni dojmova, vratili smo se u školu s darovanim crvenim balonima.

FOTO...

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju