preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Meje" Split

Login
Školski list PB-a

Priloženi dokumenti:
Produzenko web.pdf
Produzenko 2.pdf

Korisni linkovi

CARNET
19.09.2018. 14:56
U okviru CECIIS-a održan Dan e-Škola
Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu započela je trodnevna znanstvena konferencija posvećena informacijskim i inteligentnim sustavima - CECIIS 2018.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja
29.03.2016. 09:50
Uputa o načinu popunjavanja i predaji obrasca Izvještaj o obvezama
26. travnja 2016. - Izmjena Upute o načinu popunjavanja i predaji obrasca Izvještaj o obvezama.

 

Sigurno na internetu

Gradska knjižnica Marka Marulića
20.09.2018. 14:14
Predstava Duet za jednog Toma Kempinskog
Utorak, 25. rujna 2018. u 18:00 u dvorani 1 Središnje knjižnice Obilježavanje dana multiple skleroze (MS-a) u organizaciji MS TIMA Hrvatske Predstava Duet za jednog Toma Kempinskog Podaci o predstavi …

Hrvatski školski sportski savez
06.09.2018. 20:51
Natječaji za odjeljenja Univerzalne i Vježbaonice
Poštovani, Na temelju osiguranih sredstava u Financijskom planu Hrvatskog školskog sportskog saveza za 2018. godinu, namijenjenih za zdravstveno usmjerene tjelesne aktivnosti učenika i programe Univerzalne sportske škole i Vježbaonice, Hrvatski školski sportski savez raspisuje  NATJEČAJE za odabir škola/ustanova koje će provoditi program Univerzalne sportske škole i Vježbaonice u školskoj godini 2018./2019. PROGRAM UNIVERZALNE SPORTSKE ŠKOLE […] Post Natječaji za odjeljenja Univerzalne i Vježbaonice je prvi puta viđen na Hrvatski školski sportski savez - Buzinski prilaz 2, 10010 Zagreb | Školski sport .

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
PB VATROGASCI
Autor: Jadranka Gegić Blajić, 8. 5. 2018.

Na Dan svetog Florijana - zaštitnika vatrogasaca učenici 2. i 3. razreda produženog boravka sa svojim učiteljicama Silvijom i Jadrankom otišli su u posjet splitskoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi.

 


Nakon kratke prezentacije naših likovnih i literarnih radova o vatrogascima, koju su oni nagradili velikim pljeskom, krenuli smo u obilazak vatrogasne postrojbe.

Divni su nas vatrogasci uvodili strpljivo u tajne svog zanata, a oduševljenju nije bilo kraja kada su nas podizali u 42 metra visokoj dizalici za gašenje požara na neboderima.

Kao pravi vatrogasci isprobali smo vatrogasne šljemove, gasili smo zamišljeni požar pravim vatrogasnim šmrkom i vozikali se u malom vatrogasnom vozilu namijenjenom kretanju kroz gradsku jezgru, od milja nazvan "Getaninom".

Proučili smo i sadržaj pravih vatrogasnih vozila koji sudjeluju u spašavanju unesrećenih u potresu, poplavi ili prometnoj nesreći, a vidjeli smo i obuku mladih, budućih vatrogasaca.

Sretni i puni dojmova, vratili smo se u školu s darovanim crvenim balonima.

FOTO...

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju