preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Meje" Split

Login
Školski list PB-a

Priloženi dokumenti:
Produzenko web.pdf
Produzenko 2.pdf

Korisni linkovi

CARNET
19.09.2018. 14:56
U okviru CECIIS-a održan Dan e-Škola
Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu započela je trodnevna znanstvena konferencija posvećena informacijskim i inteligentnim sustavima - CECIIS 2018.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja
29.03.2016. 09:50
Uputa o načinu popunjavanja i predaji obrasca Izvještaj o obvezama
26. travnja 2016. - Izmjena Upute o načinu popunjavanja i predaji obrasca Izvještaj o obvezama.

 

Sigurno na internetu

Gradska knjižnica Marka Marulića
20.09.2018. 14:14
Predstava Duet za jednog Toma Kempinskog
Utorak, 25. rujna 2018. u 18:00 u dvorani 1 Središnje knjižnice Obilježavanje dana multiple skleroze (MS-a) u organizaciji MS TIMA Hrvatske Predstava Duet za jednog Toma Kempinskog Podaci o predstavi …

Hrvatski školski sportski savez
06.09.2018. 20:51
Natječaji za odjeljenja Univerzalne i Vježbaonice
Poštovani, Na temelju osiguranih sredstava u Financijskom planu Hrvatskog školskog sportskog saveza za 2018. godinu, namijenjenih za zdravstveno usmjerene tjelesne aktivnosti učenika i programe Univerzalne sportske škole i Vježbaonice, Hrvatski školski sportski savez raspisuje  NATJEČAJE za odabir škola/ustanova koje će provoditi program Univerzalne sportske škole i Vježbaonice u školskoj godini 2018./2019. PROGRAM UNIVERZALNE SPORTSKE ŠKOLE […] Post Natječaji za odjeljenja Univerzalne i Vježbaonice je prvi puta viđen na Hrvatski školski sportski savez - Buzinski prilaz 2, 10010 Zagreb | Školski sport .

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Projekt Selo-grad - odlazak u Košute
Autor: Marija Vujević, 30. 4. 2018.

U petak, 27.4.2018. godine, učenici 1. a razreda sa svojim učiteljicama Ivanom Čolak i Marijom Vujević su u sklopu projekta Selo-grad otputovali u uzvratni posjet učenicima OŠ Trilj PŠ Košute.


Košućani su nas jako lijepo dočekali. Priredili su kratki program u kojem su nam, nakon kratkog pozdrava dobrodošlice, pokazali narodnu nošnju i običaje svoga sela i cetinskog kraja. Upoznali su nas sa životom na selu. Vidjeli smo oranice, voćnjake, povrtnjake, poljoprivredne strojeve, domaće životinje i njihove nastambe.

Naši gostoljubivi domaćini odveli su nas i u konjički klub Sveti Mihovil gdje smo mogli hraniti i timariti konje. Tu smo se malo okrijepili i odmorili u dubokoj hladovini.

Posjetili smo i Trilj gdje se nalazi njihova matična škola, prošetali triljskom atrakcijom - visećim mostom preko rijeke Cetine.

Na kraju smo uživali u druženju na seoskom gospodarstvu uz rijeku Cetinu, upoznali biljni i životinjski svijet u rijeci i uz rijeku, jeli pizzu, igrali se na livadi i jahali na predivnim konjima.

Shvatili smo da se život na selu mnogo razlikuje od života u gradu, puno je teži, ali zanimljiviji jer ljudi žive u prirodnom okružju i u skladu s prirodom. Ali djeca su svugdje djeca, vesela, razigrana , druželjubiva i znatiželjna.

Ovo predivno putovanje i druženje ostat će nam u nezaboravnom sjećanju.

http://os-meje-st.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=350

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju