preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Meje" Split

Login
 

Zabavno - edukativni portal Pretežno vedro

Školski list PB-a

 

Priloženi dokumenti:
Produzenko web.pdf
Produzenko 2.pdf

Korisni linkovi

CARNET
15.11.2018. 15:35
CUC 2018: Mreža ideja – sve što trebate znati o novim tehnologijama i digitalnom društvu
Znate li kojih je sedam načina da propadnete kao WiFi stručnjak? Jesu li roboti već u našim školama? Što kad aplikacije koje koristimo više nisu besplatne? Kako potrošiti 10.160.430.000,00 kuna? Kako napisati STEM priču? Kako isprintati molekulu DNA na 3D printeru?

Ministarstvo znanosti i obrazovanja
29.03.2016. 09:50
Uputa o načinu popunjavanja i predaji obrasca Izvještaj o obvezama
26. travnja 2016. - Izmjena Upute o načinu popunjavanja i predaji obrasca Izvještaj o obvezama.

Sigurno na internetu

Gradska knjižnica Marka Marulića
16.11.2018. 13:22
Prijava na Računalne radionice za umirovljenike
Gradska knjižnica Marka Marulića u Splitu organizira Računalnu radionicu za umirovljenike u Središnjoj knjižnici i Knjižnici Meje. Glavni cilj radionice je upoznavanje korisnika treće životne dobi s osnovama rada na računalu, …

Hrvatski školski sportski savez
15.11.2018. 20:46
7. Simpozij “Školski sport”
Hrvatski školski sportski savez ima čast i priliku pozvati vas na Simpozij Školski sport koji se održava 30.11.2018. i 01.12.2018. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu (Horvaćanski zavoj 15, Zagreb). Simpozij Školski sport, kao i prijašnjih godina, Hrvatski školski sportski savez organizira u suradnji s Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Agencijom za odgoj i […] Objava 7. Simpozij “Školski sport” pojavila se prvi puta na Hrvatski školski sportski savez - Buzinski prilaz 2, 10010 Zagreb | Školski sport .

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Projekt Selo-grad - odlazak u Košute
Autor: Marija Vujević, 30. 4. 2018.

U petak, 27.4.2018. godine, učenici 1. a razreda sa svojim učiteljicama Ivanom Čolak i Marijom Vujević su u sklopu projekta Selo-grad otputovali u uzvratni posjet učenicima OŠ Trilj PŠ Košute.


Košućani su nas jako lijepo dočekali. Priredili su kratki program u kojem su nam, nakon kratkog pozdrava dobrodošlice, pokazali narodnu nošnju i običaje svoga sela i cetinskog kraja. Upoznali su nas sa životom na selu. Vidjeli smo oranice, voćnjake, povrtnjake, poljoprivredne strojeve, domaće životinje i njihove nastambe.

Naši gostoljubivi domaćini odveli su nas i u konjički klub Sveti Mihovil gdje smo mogli hraniti i timariti konje. Tu smo se malo okrijepili i odmorili u dubokoj hladovini.

Posjetili smo i Trilj gdje se nalazi njihova matična škola, prošetali triljskom atrakcijom - visećim mostom preko rijeke Cetine.

Na kraju smo uživali u druženju na seoskom gospodarstvu uz rijeku Cetinu, upoznali biljni i životinjski svijet u rijeci i uz rijeku, jeli pizzu, igrali se na livadi i jahali na predivnim konjima.

Shvatili smo da se život na selu mnogo razlikuje od života u gradu, puno je teži, ali zanimljiviji jer ljudi žive u prirodnom okružju i u skladu s prirodom. Ali djeca su svugdje djeca, vesela, razigrana , druželjubiva i znatiželjna.

Ovo predivno putovanje i druženje ostat će nam u nezaboravnom sjećanju.

http://os-meje-st.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=350

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju