preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Meje" Split

Login
 

60 godina škole

Virtualna knjižnica

Virtualna knjižnica
OŠ Meje

Korisni linkovi

Školski list PB-a

 

Priloženi dokumenti:
Produzenko web.pdf
Produzenko 2.pdf

CARNET
29.11.2021. 09:39
Posjetite Učionicu budućnosti u sklopu izložbe Predmet: Hrvatski
Od 1. do 8. prosinca 2021. godine u Galeriji Klovićevi dvori održavat će se Učionica budućnosti na kojoj će se odvijati radionice za učenike i nastavnike. Na radionicama će se ... The post Posjetite Učionicu budućnosti u sklopu izložbe Predmet: Hrvatski appeared first on CARNET .

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Sigurno na internetu

Arhiva vijesti

Arhivu objavljenih vijesti možete pronaći po godinama na poveznicama:

20202019201820172016

20152014201320122011

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
JAVNI POZIV ZA PRIJAVU UČENIKA NA TESTIRANJE I STJECANJE STATUSA POLAZNIKA CENTRA IZVRSNOSTI
Autor: Marijana Polić Kuko, 6. 9. 2021.

Poštovani,

Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije (u nastavku CI SDŽ) provodi javni poziv za stjecanje statusa polaznika u programima CI SDŽ čime omogućava visokomotiviranim i potencijalno darovitim učenicima sudjelovanje u aktivnostima unutar programa CI, koji su sljedeći:

MATEMATIKE

NOVIH TEHNOLOGIJA i INFORMATIKE

PRIRODOSLOVLJA


  • Centar izvrsnosti matematike, (škola domaćin III. gimnazija, Split) mogu se prijaviti svi učenici koji će u šk. god. 2021./22. pohađati nastavu od 6. (šestog) do 8. (osmog) razreda osnovne škole.

U program CI matematike za učenike 5. razreda polaznici se upisuju temeljem rezultata već provedenog projekta „Identifikacija potencijalno darovitih učenika u području matematike“.

  • Centar izvrsnosti novih tehnologija i informatike, (škola domaćin Elektrotehnička škola-Split, Split) mogu se prijaviti svi učenici koji će u šk. god. 2021./22. pohađati nastavu 7. (sedmog) i 8. (osmog) razreda osnovne škole.
  • Centar izvrsnosti prirodoslovlja, (škola domaćin Prirodoslovna škola Split) mogu se prijaviti svi učenici koji će u šk. god. 2021./22. pohađati nastavu 7. (sedmog) i 8. (osmog) razreda osnovne škole.
  1. Postupak prijave

Ispunjeni letak predati nastavnici Marijani Polić Kuko (izvršava prijavu u program) do 08. rujna 2021. (srijeda) u12:00.

Roditeljima prijavljenih učenika na e-mail adresu koja je navedena u prijavi dolazi poveznica, korisničko ime i lozinka te upute za korištenje aplikacije. 

Roditelji učenika dužni su potpisati privolu u elektroničkom obliku te provjeriti i upisati podatke o djetetu koji su dostupni u aplikaciji. Upute o korištenju aplikacije za roditelje/staratelje možete pronaći na našim stranicama.

Prijava je dovršena kada su roditelji potpisali privolu, čime se status učenika u aplikaciji mijenja u PRIHVAĆENO, što matična škola može provjeriti putem aplikacije.

Rok za prijavu kandidata istječe u petak, 10. rujna 2021. godine u 23,59 kada će poveznica za prijavu biti zatvorena.

  1. Odabir programa

Učenik može pristupiti testiranju za upis u više programa CI SDŽ, ali prilikom prijave bira prioritetno područje u koje želi biti upisan.  

Nakon testiranja i provedbe svih postupaka odabira, polaznici koji su ostvarili pravo sudjelovanja u više centara, a s obzirom da se nastava u centrima odvija u isto vrijeme, prema prioritetu odabira centra prilikom prijava, bit će raspoređeni u izabrani Centar izvrsnosti.

  1.  Raspored testiranja

Testiranja učenika koji žele steći status polaznika obavit će se u on-line okruženju, prema sljedećem rasporedu:

  1. Centar izvrsnosti novih tehnologija i informatike: 18. rujna 2021. godine
  2. Centar izvrsnosti matematike: 25. rujna 2021. godine
  3. Centar izvrsnosti prirodoslovlja: 25. rujna 2021. godine

O točnom vremenu i postupku održavanja testiranja bit će pravodobno obaviješteni svi prijavljeni kandidati objavom na službenim stranicama CI SDŽ (https://ci-sdz.hr/ i https://web.facebook.com/cisdz.hr).

  1. Rezultati odabira polaznika

Odluka o sastavu, organizaciji i broju polaznika u grupama za rad u programima CI SDŽ bit će donesena nakon završetka odabira polaznika, a prema broju polaznika, mentora, mogućnostima radnih mjesta i uvjetima rada za svaki centar posebno.

Rad u Centrima izvrsnosti planiran je subotom u rasporedu rada od 4 (četiri) školska sata s odmorom od pola sata. Nastava će se odvijati u jutarnjoj smjeni u prostorima škola koje su domaćini centara izvrsnosti, a raspored će se uskladiti s prijevozom učenika i mentora koji putuju.

Ovisno o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, pripremljeni su i alternativni načini provođenja nastave u on-line okruženju, putem platforme EDUX (https://ci-sdz.hr/edux/). Splitsko-dalmatinska županija i Centar izvrsnosti SDŽ osigurat će, organizacijski i financijski, sve preduvjete za nesmetan i kvalitetan rad i sudjelovanje svakog sudionika programa.

Tim za darovite OŠ

Digitalni katalog aktivnostiPriloženi dokumenti:
Letak_za_priajvu.pdf (240.63 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju