preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Meje" Split

Login
Tražilica
Školski list PB-a

 

Priloženi dokumenti:
Produzenko web.pdf
Produzenko 2.pdf

Korisni linkovi

CARNET
07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja
27.02.2018. 10:58
Pristup državnim maticama za ustanove iz nadležnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja
27. veljače 2018. - Sukladno Zaključku Vlade RH od 13. travnja 2017. godine, javnopravna tijela od 1. listopada 2017. godine će po službenoj dužnosti pribavljati podatke iz državnih matica te neće zahtijevati od građana isprave iz državnih matica za postupke pred javnopravnim tijelima. Ministarstvo uprave i Ministarstvo znanosti i obrazovanja potpisali su sporazum kojim se prema odobrenome Katalogu pravnih temelja i zakonitih svrha omogućuje Ministarstvu znanosti i obrazovanja, kao i svim odgojno-obrazovnim ustanovama iz nadležnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja, uvid u državne matice preko aplikacije ,,Uvid u osobna stanja građana".

Sigurno na internetu

Gradska knjižnica Marka Marulića
10.12.2018. 14:30
Preuzmite preporuke knjižničarki s Odjela za djecu i mlade
https://www.gkmm.hr/dl/Preporuke_novih_knjiga_12-2018.pdf

Hrvatski školski sportski savez
11.12.2018. 11:51
Tjedni fair playa u Hrvatskoj
Hrvatski školski sportski savez je nakon dužih priprema započeo provedbu pilot projekta pod nazivom Tjedan fair playa u mojoj školi. Za provedbu projekta izabrano je 6 osnovnih škola te 4 srednje škole iz 10 županija Republike Hrvatske.Više o projektu pročitajte OVDJE. Rbr Naziv škole Mjesto 1 Srednja škola Zvane Črnje Rovinj Rovinj 2 Srednja škola […] Objava Tjedni fair playa u Hrvatskoj pojavila se prvi puta na Hrvatski školski sportski savez - Buzinski prilaz 2, 10010 Zagreb | Školski sport .

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Otvoren Centar izvrsnosti iz matematike
Autor: Ana Ostojić, 22. 12. 2016.

12.11.2016. svečanošću na Medicinskom fakultetu otvoren je Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije iz matematike. Lijepu gestu napravili su svi političari i uzvanici iz prvog reda, od zaslužnih za otvorenje župan, pročelnik Tomislav Đonlić, Ilija Krišto, do svih koji su i hoće pružiti potporu. Ustali su se, okrenuli prema 214 djece, 'najboljima od najboljih' koji će pohađati Centar i dugotrajno im zapljeskali. Pobrinuli su se da djeca i ponosni roditelji pamte ovaj dan.


U Centar izvrsnosti iz matematike pozvano je prvih 30 iz svake generacije testiranih u Matematičkoj gimnaziji 27.10.2016. Među njima su i naši Marko Galić iz 7.a te Dominik Vuko i Dujam Orlandini iz 5.b. Njihova mentorica, a naša kolegica Ana Ostojić članica je Inicijalnog odbora Centra i sudjelovat će kao predavač u Centru tijekom sljedećih mjeseci.

Želimo im svima puno uspjeha u daljnjem radu!

Više možete pročitati na 

http://dalmatinskiportal.hr/vijesti/otvoren-centar-izvrsnosti-iz-matematike--politicari-se-poklonili-djeci-budite-i-dalje-izvrsni-na-ponos-sebi--svojim-roditeljima-i-nasoj-domovini-/16740

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju